Куплю квартиру Києві новострой з документами

Куплю квартиру Києві новострой з документамиЯкщо Вас часто відвідує думка: «Куплю квартиру у Києві», - новобудову з документами чекає Вас в житловому комплексі Хотів. Незважаючи на те, що будинок був вже зданий в експлуатацію, залишилося небагато вільних квартир, які ідеально підходять для молодих сімей та тих, хто цінує якісний відпочинок на природі.

Багато жителів великих міст вирішують переїхати в передмістя, де не потрібно зважати на шумом доріг і ранковим смогом. Саме від цього біжать жителі новобудови біля Києва. Квартири з документами купили десятки сімей, які вранці їздять до столиці на роботу, але вихідні і вечори проводять серед озер і лісів. Крім цього, існують і інші переваги даного житла. Однією з найважливіших є вартість. Вона значно нижче, ніж в центрі Києва, але за відносно невисоку ціну Ви можете придбати простору квартиру з встановленими металопластиковими вікнами, протиударними дверима, звукоізоляцією і індивідуальним опаленням. Стелі становлять 3м, а варіантів квартир три, купити які можна з документами в новобудові біля Києва всього за один день. Також на території будинку є майданчик для ігор, занять спортом і відпочинку. Якщо Ви маєте власний автомобіль, у Вас є можливість користуватися паркуванням, а також для гостей облаштована парковка.

На офіційному сайті житлового комплексу новобудови під Києвом вказана інформація про квартири з документами, купити які можна в найближчому часі. Також забудовник виклав інформацію про будівництво та всіх перевагах проживання в даному будинку.


Не варто мріяти про власне житло в дусі: «Куплю квартиру у Києві», - новобудову з документами від забудовника готовий приймати мешканців. Для новоприбулих надано додаткову перевагу - так як більшість сусідів заселилися відразу після відкриття будинку, Ви не належить терпіти цілодобові ремонти за стіною. Також в разі 100% оплати ми надамо 10% знижку і оформлення всіх паперів протягом 2-х днів.

Щоб зв'язатися з нами і купити нову квартиру в новобудові під Києвом з документами, потрібно зателефонувати за номером, який вказаний на сайті комплексу. Вам доступна безкоштовна консультація і інформація по будівництву.