Однокімнатна квартира в Києві купити новобуд ціна

Однокімнатна квартира в Києві купити новобуд цінаВас цікавить недорога однокімнатна квартира в Києві? Купити новобуд, ціна якого дозволить облаштувати житло і оселитися в квартиру незабаром, можливо.

Житловий комплекс «Хотів» на залізобетонних палях зведено з цегли і газобетону. Якщо Ви купите за доречною ціною однокімнатну квартиру в новобудові біля Києва, Вас чекають 3-метрові стелі, металопластикові вікна та звукоізоляція. Забудовник також встановлює протиударні вхідні двері і лічильники на воду і електроживлення. Опалення в квартирах індивідуальне. Більш детальну інформацію можна дізнатися на сайті новобудови під Києвом. Якщо Ви вирішили купити однокімнатну квартиру, ціна житла також вказана на офіційному сайті. Пропонуємо Вам ознайомитися з основною інформацією про будівництво та благоустрій будівлі.

Простора житлоплощу в мальовничому передмісті набагато вигідніша, ніж однокімнатна квартира в Києві. Купити новобуд, ціна якого доречна для молодої сім'ї в Україні, можна всього за пару днів. У разі повної оплати забудовник пропонує знижку до 10%. Щоб уточнити всі деталі оформлення документів і дізнатися про наявність вільних квартир Ви можете зв'язатися з нами по телефону.


Якщо Ви вирішили, що найоптимальніший варіант для Вас купити житло в новобудові, ціни на однокімнатну квартиру в передмісті Києва на порядок нижче, ніж в центрі столиці. Це не сильно відбивається на тому, скільки часу Ви витрачаєте на дорогу до роботи, але має велике значення для якості ремонту і рівня життя. Чи не кожна людина готова жити в шумному місті серед бетону, але в житловому комплексі «Хотів» Ви можете не думати про смог, злочинності і шумі. Недалеко від будинку розташовані магазини, поліклініка, відділення пошти і навчальні заклади. Також на вихідних Ви можете гуляти серед мальовничих озер в районі новобудови біля Києва. Купіть однокімнатну квартиру в «Хотові» і обладнайте її на свій смак за невисокою вартістю - проживання серед лісів і озер піде на користь Вам і Вашій родині.