ЖК Хотів

ЖК ХотівПридбання нерухомості в столиці є найдорожчим в країні, але не дивлячись на це, попит на неї все ще є досить високим. І якщо Вам не вистачає на покупку нової квартири в Києві, ми можемо порадити Вам придбати житло в ЖК Хотів, який розташований в 15 хвилинах їзди від столиці і є досить зручним варіантом.

Навіть якщо у Вас немає власного автомобіля, то Ви можете легко добиратися від ЖК Хотова до міста і за допомогою громадського транспорту, який представлений автобусами і маршрутками. Також зручним буде і той факт, що прямо на в'їзді в місто розташувалося метро, ​​завдяки чому Ви можете дістатися до центру від ЖК Хотів швидше, ніж жителі деяких районів столиці (особливо на лівому березі).

ЖК Хотів користується великою популярністю серед людей з дітьми, а також у тих, хто любить піші прогулянки і відпочинок на свіжому повітрі. Але не дивлячись на це, тут також представлена ​​і розвинена інфраструктура, завдяки чому Ви не будете відчувати себе позбавленими благ великого міста.

Хоч ЖК Хотів і не єдиний комплекс за межею міста, в якому Ви можете купити собі квартиру, але у нас Ви отримаєте гарне співвідношення якості квартир, зручного планування і досить низьких цін. Тому такий проект і користується попитом серед клієнтів з усієї області, які б хотіли жити поруч з Києвом. І ця пропозиція особливо актуально для студентів і людей, які приїхали сюди по роботі.

ЖК Хотів - це далеко не перший проект нашої компанії, так як ми досить довгий час займалися будівництвом і проведенням ремонтних робіт на замовлення. Але цей проект є повністю незалежним і користується чималою популярністю.