Новобудови під Києвом від забудовника ціни

Найкращими варіантами, де оселитися молодій сім'ї, є новобудови під Києвом. Від забудовника ціни на нерухомість можуть бути значно нижче, ніж у посередника або власника квартири, який зробив ремонт. Завдяки покупці абсолютно нового житла у Вас з'являється можливість обладнати квартиру під себе, розкрити свій потенціал. Також Ви можете оптимально утеплити квартиру і розпорядитися кожним метром без додаткових демонтажних робіт. Ми рекомендуємо звернути увагу на ціни від нашого забудовника в новобудові під Києвом.

Новобудови під Києвом від забудовника ціниВеликий житловий комплекс «Хотів» вже не тільки введений в експлуатацію, але навіть складається з невеликої кількості вільних квартир. Це означає, що більшість жителів вже зробили основний ремонт, а магазини і офіси на території комплексу функціонують в повній мірі. На офіційному сайті новобудови під Києвом можна довідатися про ціни від забудовника на квартири, що залишилися, а також ознайомитися з деталями будівництва. Наприклад, важливою деталлю є наявність зовнішнього утеплення. Воно дозволяє заощадити на опаленні взимку і запобігає нагріванню стін в літню спеку. Також кожна квартира оснащена протиударною вхідними дверима. Що стосується благоустрою в новобудові «Хотів» під Києвом від забудовником, за ціною, яка вказана на сайті, Ви отримуєте не тільки квартиру, але також і можливість паркуватися на стоянці прямо біля будинку, маєте цілодобовий доступ до ігрової та спортивної площадок, а також гарний вид з вікна на природу Київської області.

Поліклініка, навчальні заклади та магазини розміщені неподалік від новобудови під Києвом від забудовника, ціни на нерухомість в якій Ви можете уточнити по телефону. У разі одноразової оплати ми надаємо знижку в 10%.

Завдяки віддаленості споруди від центру столиці, дана екологічно чиста місцевість відмінно підходить для різнобічного розвитку дитини. При цьому, у жителів комплексу є доступ до необхідних магазинах і громадських місць проведення дозвілля. Також ціни на нерухомість в новобудові під Києвом «Хотів» від забудовника значно нижче, ніж в центрі столиці.